Monday, February 4, 2013

lagu intro 30 minit ust Don...

...IN THE NAME OF ALLAH, MOST GRACIOUS, MOST MERCIFUL..




     Saya jarang dapat peluang tonton tv.. Tp prog 30 minit Ust Don, walaupun jarang tengok, tetap dekat di hati..  Bukan shja pengisian dan cara penyampaian yg menarik, malah lagu intro 30 minti Ust Don pon best jugak..  Saya suka instrmental song, dan tak kurang juga  muzik instrument padang pasir.. So, minat punya pasal, saya jelajah YouTube utk cari lagu intro Ust Don.. Boleh jgak buat ringtone hp, atau dengar sesambil buat kerja di office.. Cari punya cari, meme x jupo... hhuhu.. Tp, guna app SoundHound kt smartphone, akhirnya ketemu jua lagu yg dicari.. hehuuuuu...

      So, bg mereka yg mencari seperti saya, ini lagu asal 30 minit Ust Don... full version.. tp ada suara lelaki nyanyi da... mcm kureng sikit.. klu muzik sajo, mesti best!!!



Tajuk lagu ni "Can iste canan hali"  More details, cari la kat lebai Google ye... Wsslm ....

No comments:

Post a Comment